LTU

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA SEMUA PEMBACA BLOG LTU...MUSIM QURBAN BERMULA..SILA SINGGAH KE LADANG TERNAKAN ULU YAM UNTUK MELIHAT SENDIRI TERNAKAN KAMI ATAU HUBUNGI 0192195589 Puan Zaitun OR En Sidek 012-3770445

TESTIMONIAL


MR ANGUS SEMASA MEMBER TAKLIMAT KETIKA DI LADANG ULU YAM

Hi Abghalim,

Please find below a testimonial on the farm.

I visited Ulu Yam Farm recently and was most impressed by the facility in terms of:
· management

· general infrastructure

· health of the animals

· fodder production and ration

· hygiene of the facility

· production figures of the dairy cattle

The animals that we supplied to this farm all looked exceptionally well.

Keep up the good work!



Regards,

Angus Macpherson
Managing Director
TEL: +61 2 82059617
MOB: +61 404 009343
FAX: +61 2 95908999
Yahoo Messenger ID: clunyexports
URL: www.clunyexports.com.au
Skype: angus.macpherson888

Read more...

IKLAN PENTERNAK JAN ~ MAC 2010

BERIKUT ADALAH IKLAN DARI RAKAN TERNAK MELALUI CBOX LTU

cupid: 012-3745975 shafy call saya jika ada mane mane ladang ayam yang boleh menampung keperluan kami
24 Mar 10, 08:12

cupid: saya ingin mencari mane mane ladang ayam yang boleh menghantar ke tempat kami dengan 10000 ekor ayam hidup..harga kurang dari Rm2.70 sekilo
23 Mar 10, 20:34

abghalim: Terima Kasih...saya nak buat ruangan untuk iklan percuma tapi bagai mana?Ada sapa2 ada idea
23 Mar 10, 11:50

anuwar: sy ada lembu baka KK untuk dijual,berat dalam linkungan 250kg ke 300kg, harga dalam 1.4k,1.5k,1.6k,,kuantiti masih ada dalam 30 ekor,berminat sial cont sy 012-3939579
22 Mar 10, 20:59

ayahwan: jawatan kosong di bawah telah diisi. terima kasih,
20 Mar 10, 21:15

ayahwan: kerja kosong ladang lembu. gaji berdasar pengalaman/kelulusan.lokasi kulim kedah. kemudahan asas disediakan. 0194814973
20 Mar 10, 20:50

Sharm-El-Sheik: call sharm 012-2909962
20 Mar 10, 20:50

Sharm-El-Sheik: Anak lembu RM800.00
20 Mar 10, 20:49

Sharm-El-Sheik: Betina RM2,000.00
20 Mar 10, 20:49

Sharm-El-Sheik: Lembu Brahman Cross Untuk Di Jual: Jantan RM1,800.00
20 Mar 10, 20:47

Sharm-El-Sheik: LEMBU Brahman Cross
20 Mar 10, 20:46
Sharm-El-Sheik: LEMBU UNTUK DI JUAL
18 Mar 10, 02:02

nann: Lembu - Rm6.20 p/kg.Hubungi 0195773106
18 Mar 10, 02:01
nann: Lembu - Rm6.20
17 Mar 10, 02:13
nann: Lembu Murah.Hubungi 0195773106
16 Mar 10, 10:04

Najmi: Silalah layari blog saya di http://sautulhaqq.blogspot.com
12 Mar 10, 07:36

lando: membekal lembu bagi tujuan akikah, korban, kenduri kendara & pelbagai majlis. Kandang di lot 362, kg. api-api, 45700 bukit rotan kuala selangor. Untuk tempahan sila kol lando 012-2658259
8 Mar 10, 21:05

abghalim: shamsol..datang ke Ladang ulu Yam
6 Mar 10, 22:41
shamsol: jenis kedah -klantan dan brahman
6 Mar 10, 22:40

shamsol: ada tak untuk saya dapat kan anak lembu daging jenis
3 Mar 10, 12:52

anNajahFarm: Harga Promosi Lembu KK Betina IBU dan DARA sekilo RM6.40 berat dalam 180kg - 200kg
3 Mar 10, 12:43
anNajahFarm: tq abag halim
2 Mar 10, 23:11

abghalim: antara RM4500 ~ RM7000 dara bunting
2 Mar 10, 21:53

anNajahFarm: lembu baka cherolias untuk dujual
2 Mar 10, 21:43
anNajahFarm: boleh saye tahu berape harga lembu susu kat sbelah nie
2 Mar 10, 21:41
anNajahFarm: http://niagawan.blogspot.com/salam zairah........sila ke laman sy.syukran
2 Mar 10, 01:51

nann: mencari lembu daging,10 ekor setiap bulan untuk jualan di pasar kawasan Perak. Jenis kurang lemak, berat sekitar 300kg.Berminat lembu dari Thailand.Hubungi:0195773106
28 Feb 10, 20:02

abghalim: Brahman ada 10 ekor tapi berat sekor 500 kg ke atas
28 Feb 10, 14:30

amat: brape harga lmbu brahman
25 Feb 10, 20:59

zaki: sy ada membekalkan EM untuk ternakan dan pertanian...harga berpatutan
25 Feb 10, 16:02

abghalim: IKLAN APA SAJA DISNI..HALALAN TOYIBAN
24 Feb 10, 19:35

norhisyam_77: semekom kami ada membekal kan lembu dari tlnd..kami menjual mengikut kilo...berminat sila hubungi :hisyam 0123103747%D�tau layari anaagri.blogsport,com tau email norhisyam_77@yahoo.com
24 Feb 10, 19:33

norhisyam_77: semekom kami membekalkan lembu dari tland..berminat sila hubungi :hisyam 0123103747
23 Feb 10, 23:00

muna asy syifa: SALAM ZIARAH TUAN RUMAH...TERIMA KASIH.
23 Feb 10, 17:51

firdaaus: mencari lembu kampung betina yang sihat dan subur sekitar 50 ekor.lokasi kulim kedah..
17 Feb 10, 13:32

mohd zahari: Garam gunung himalaya jilatan ternakan RM1.50/kg..call 0133914176
16 Feb 10, 14:47

amin: berminat hub. 0193698938
16 Feb 10, 14:46
amin: berat dalam 30kg harga dalam rm400 sahaja tidak termasuk pngangkutan..
16 Feb 10, 14:45
amin: jualan murah kambing feral...
13 Feb 10, 23:39

NAIN FEED RESOURCES: lokasi kilang (bukit beruntung,rawang,selangor) pertanyaan lanjut hubungi en.zol (013-3378909)
13 Feb 10, 23:37
NAIN FEED RESOURCES: salam semua...kami NAIN FEED RESOURCES merupakan pembuat dan pembekal makanan lembu dan kambing.100% bumiputera,mengamalkan konsep 'HALALLAN TOYYIBAN' harga terus dari kilang
13 Feb 10, 15:18

abang pani: mencari lembu untuk kenduri, akikah, korban (kawasan melaka/n.sembilan) boleh hubungi 017-3978150 en. pani
4 Feb 10, 21:05

puteri madrasah: Salam... Saya seorang pelajar. Di sini ada kerja sambilan tak pada hujung tahun. Saya berminat untuk menceburi bidang iini. terima kasih.
3 Feb 10, 10:54

saiful bahri jengka22: kepda sesiapa yg berminat ingin mendapatkan bekalan lembu (baka,kacuk,betina,jantan) sila hubungi kami di talian 0133230655. harga yg ditawarkan adalah berpatutan.
2 Feb 10, 12:05

Dil: Ada sesiapa yang menjual daging kerbau kat kawasan n.sembilan.
31 Jan 10, 21:26

labecan: kunjungan pertamax disini. lam kenal yaa
31 Jan 10, 03:50

yee golok: membekal anak2 lembu brahman dari thailand.180-220kg.harga RM1100...tel..013-9009369
31 Jan 10, 03:46
yee golok: pembekal anak2 lembu dari thailand..180-220kg.harga RM1100
27 Jan 10, 22:35

Joe: Saya membekal lembu di kawasan utara. Berminat? Hubungi 019-5100357.
26 Jan 10, 07:23

lando: Salam..sy ada membekal lembu bagi tujuan akikah, korban, kenduri kahwin dan pelbagai majlis..kandang kami di kg. api-api bukit rotan, kuala selangor.. ( 012-2658259 )
22 Jan 10, 17:31

syikin azmi: salam... sya pelajar dari UM dan skrg ni nk wat research ttgternakan lembu.. nak tnya sikit.. lembu kat ladang ni ada x diberi mkanan yg dibuat drpd roti dr kilang2?
12 Jan 10, 18:52

azani: anak lembu jantan berumur setahun 2 bulan sehingga setahun 8 bulan,badan sihat,harga RM1200-RM1400 sahaja.tidak termasuk penghantaran hub 0164434269
11 Jan 10, 17:04

muhammad: hi nak tanya. boleh tak saya beli susu lembu yg dah dipastuer dlm kuantiti sedikit. 10kg ke 50kg je. berapa harga ye?
7 Jan 10, 02:15

momo: salam.. bro xde keje kosong ke sini? lulusan SKM ruminan tahap3

Read more...

About This Blog

Blog Ladang Ulu Yam dibina sejak 2007
Sila hubungi uluyamfarm@gmail.com
019 2195589 or 012-3770445

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP