LTU

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA SEMUA PEMBACA BLOG LTU...MUSIM QURBAN BERMULA..SILA SINGGAH KE LADANG TERNAKAN ULU YAM UNTUK MELIHAT SENDIRI TERNAKAN KAMI ATAU HUBUNGI 0192195589 Puan Zaitun OR En Sidek 012-3770445

BLOGSTARZ


Salam

Baru baru ni,aku cuba join blogstarz.Bayar RM99.00 dapat satu domain blogstarz.
Blog ni laju.Macam MLM juga.Masuk cari orang dan dapat komisyen dari iklan syarikat
http://hafidglobal.blogstarz.my/

aku daftar atas nama company baru aku....
saja nak test
mana tau lebih baik dari blogger
tapi ...mesti dapat komisyen.....RM99.00 je seumur hidup
tapi kalau sebulan dapat RM10.00 pun dah kira ok la
dari buat blogger...tapi kosong je.....

Korang boleh cuba la


Yang aku tak suka ....aku tak boleh guna template sendiri?

2 comments:

Tanpa Nama 5 Jun 2009 9:50 PTG  

memang penipu lah blogstarz tuh..dia dok suruh kita klik benda Allah tu..duit ntah kemana..yg kaya lima nam orang sampai . penipu jek..nak pulak ziraida tu sama naik dgn laki suruh masuk blog tuh..ada DAPAT RATUS2 RIBU..yg dapat mereka2 jer..jgn cepat pecaya.

Tanpa Nama 15 Oktober 2012 5:04 PTG  

Tak jadi laa mcm nie

About This Blog

Blog Ladang Ulu Yam dibina sejak 2007
Sila hubungi uluyamfarm@gmail.com
019 2195589 or 012-3770445

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP