LTU

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA SEMUA PEMBACA BLOG LTU...MUSIM QURBAN BERMULA..SILA SINGGAH KE LADANG TERNAKAN ULU YAM UNTUK MELIHAT SENDIRI TERNAKAN KAMI ATAU HUBUNGI 0192195589 Puan Zaitun OR En Sidek 012-3770445

http://jutawantani.wordpress.com/

Blog minggu ini yang untuk dilawati oleh bakal penternak....http://jutawantani.wordpress.com/

Sila lawati untuk mendapat Info terkini mengenai BOER....kambing la


Kambing….kambing datang lagi…

Kali ini aku berkesempatan lah berada dalam Boerbest Group untuk shipment ini kerana pada shipment yang lepas aku tidak berada bersama mereka kerana urusan peribadi di luar kawasan.

Ini ada lah shipment stage ke-3 untuk melengkapi kontrak pembekalan baka kambing boer kepada MADA & JPH yang berjumlah 2100 ekor.

Kali ini shipment agak mencabar kerana dilakukan dalam bulan puasa yang lalu. Kelewatan juga berlaku semasa “clearance” disebabkan oleh masalah-masalah tertentu yang tidak dapat dielakkan.

Oleh sebab itu ada beberapa kes kematian kambing yang tidak diingini berlaku diluar kawalan kami. Walaubagaimanapun ianya dapat dikawal dan jumlah peratusnya adalah kecil.

Bagi pembeli-pembeli setia kami, insyallah setiap pembelian anda adalah dijamin oleh kami selama 7 hari selepas penerimaan.

Read more...

BLOG DAH TERLALU LAMBAT


SALAM

Blog Ladanguluyam dah terlalu lambat.Ampun dan Maaf kepada semua pengunjung.Kesibukan membuat AKU tak da masa nak perbaiki.Ambil masa juga nak baiki.Kalau guna FREE WI-FI.....mengamuk mamak nasi kandar.Kalau kat Internet Cafe Mau 5 jam lebih.SABAR nanti aku REPAIR.

Read more...

About This Blog

Blog Ladang Ulu Yam dibina sejak 2007
Sila hubungi uluyamfarm@gmail.com
019 2195589 or 012-3770445

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP