LTU

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA SEMUA PEMBACA BLOG LTU...MUSIM QURBAN BERMULA..SILA SINGGAH KE LADANG TERNAKAN ULU YAM UNTUK MELIHAT SENDIRI TERNAKAN KAMI ATAU HUBUNGI 0192195589 Puan Zaitun OR En Sidek 012-3770445

BARISAN PEMIMPIN BARU

SALAM

1.Barisan pemimpin baru telah pun diumumkan oleh PM.Yang jadi tumpuan kita PENTERNAK Datuk Mustaffa Muhamad.Harap Datuk dapat bantu dan kembangkan Industri ini.InsyaAllah.

2.Mukriz bukan calon menteri tapi popular.Surat dia kepada PM dikirim kepada empat atau lima pemimpin tertinggi.Datuk Hisham kata bukan Mukriz yang bocorkan rahsia itu tetapi orang lain.SIAPA DIA?

3.Kesetian Muhammad membodek terbalas.Menteri luar bandar dan wilayah.Kami orang kampung tak da duit la Datuk.

4.Shahril Samad si pandai cakap.....Menteri Hal Ehwal Pengguna...Kami menanti harga barang turun?

5.Radzi Sheikh Ahmad dan Shahidan Kassim MELOPONG.Radzi jarum awak masih tumpul...kalau nak naik jangan pijak kawan.Shahidan selama 13 tahun jadi MB tak pernah ambil gaji dan elaun.Semua disedekah pada MASJID.Datuk jangan posa lama-lama.Beli la rumah sama.

6.RAFIDAH AZIZ si RATU AP.....ada masa pi ambil HAJI.

7.KJ TIDAK MAHU JADI MENTERI SELAGI..............................(hang tau takut atau
SEDAR DIRI.

8.Permansuhan Jawatan Setiausaha Parlimen disokong dan IDEAL PM PALING BIJAK SELAMA
ini....JIMAT GAJI...menteri kenalah rajin buat kerja.

9.SHARIZAT JALIL...Allah dah bagi peluang kedua ...bertaraf menteri ...bila nak suruh
wanita muslim pakai tudung?

10.HARAP PM mematuhi janji.....

rujukan :- UTUSAN MALAYSIA 19-3-08

Read more...

HARGA MAKANAN TERNAKAN YANG MURAH


Salam Penternakan

Barubaru ini di FORUM JUTAWANTANI saudara IFFAN ada offer harga makanan ternakan yang murah.Semua penternak tertanya tanya akan kebenarannya.Pada hari Ahah 16-3-08 saya berpeluang bertemu dengan saudara IFFAN ternyata dia mempunyai sumber.Harga dapat murah kalau kita membeli dengan kuantiti yang banyak.

Sebagai penternak kecil mana kita mampu.Cadangan beliau agar kita berkonsi sesama kita dan membeli dengan kuantiti yang banyak.Oleh itu saya berfikir ada juga logiknya.Inilah masanya kita bersatu dan membantu sesama kita.

Untuk keterangan lanjut sila lawati forum jutawantani dengan klik di sisi kiri blog ladanguluyam.Masuk ke ruang atau topik BINCANG PENTERNAKAN.Disini anda akan dapat maklumat lanjut dan kita berbincang cara untuk membeli dengan kuantiti yang banyak.
Harap maklum balas dari sahabat penternakan.

Read more...

About This Blog

Blog Ladang Ulu Yam dibina sejak 2007
Sila hubungi uluyamfarm@gmail.com
019 2195589 or 012-3770445

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP