LTU

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA SEMUA PEMBACA BLOG LTU...MUSIM QURBAN BERMULA..SILA SINGGAH KE LADANG TERNAKAN ULU YAM UNTUK MELIHAT SENDIRI TERNAKAN KAMI ATAU HUBUNGI 0192195589 Puan Zaitun OR En Sidek 012-3770445

LEMBU UNTUK AQIQAH DAN KORBAN


CLICK ON PICTURE TO SEE MORE
Lembu Korban
Terdapat baka Brahman,Freshian Sawiha,Local India Dairy dan KK tersedia untuk di korban dan Aqiqah.Sila hubungi abg Sidek 012-3770445 atau kak cik 019-2195589
harga boleh dirundingkan

Read more...

KUIZ RAWATAN PERUBATAN
SEKIRANYA ANDA PENGUNJUNG BLOG YANG KERAP MEMBERI ULASAN TENTANG SESEBUAH ARTIKEL YANG DITULIS OLEH PEMILIKNYA,KINI ANDA BOLEH MENGASAH BAKAT PENULISAN ANDA MENGULAS DAN MEMBERI KOMEN ATAU PENDAPAT ANDA.SEKIRANYA ANDA BERTUAH DAN TERPILIH SEBAGAI PEMENANG ANDA AKAN DIBERI GANJARAN SAGUHATI.SILA LAYARI BLOG RAWATAN PERUBATAN DENGAN KLIK DISINI.SIAPA TAHU HARI INI TUAH ANDA.SEKIRANYA TIDAK BERNASIB BAIK TAPI ANDA TIDAK AKAN RUGI APA-APA KERANA ANDA DIHIDANGKAN DENGAN PERBAGAI ILMU PENGETAHUAN TENTANG KESIHATAN.ANDA JUGA BOLEH MENDAPAT KHIMAT NASIHAT SECARA PERCUMA DENGAN MENGAJUKAN PERMASALAHAN YANG BERKAITAN DI CBOX.PERMASALAHAN ANDA AKAN DIJAWAB OLEH PAKAR DALAM BIDANG PERUBATAN.ANDA JUGA BOLEH TERUS KE ALAMAT BERIKUT UNTUK TEMU JANJI DENGAN BELIAU

Dr. Ariffaizal Bin Mohd Nor Ariffin
Pusat Rawatan Colour Vibration Therapy CVT
No 14 Lebuh Wira Jaya, Taman Rapat Setia Baru,
31350 Ipoh, Perak

Tel / SMS: 012-4008972

APA DI TUNGGU LAGI SILA LAYARI BLOG RAWATAN PERUBATAN DENGAN KLIK DISINI

IKUT SELANJUTNYA ........

Setiap kali anda memberi komen dan membuat ulasan mengenai sesuatu post yang ditulis oleh seseorang, adakah ia memberikan sesuatu pulangan kepada anda? Mungkin ada sekadar dihargai dengan ucapan terima kasih, itu pun sekiranya blogger asal post tersebut berjaya menjejaki anda.

Tetapi kini anda bukan sahaja akan mendapat ucapan terima kasih yang tidak ternilai malah boleh mendapat bayaran yang agak lumayan daripada penganjur blog!


MAKLUMAT LANJUT SILA LAYARI Sila Klik disini RAWATAN PERUBATAN.

Read more...

Karya Terbaru Azizi Hj AbdullahKarya Terbaru Azizi Hj Abdullah

'Memoir Seorang Guru diwarnai dengan pelbagai gejolak rasa yang menyentuh perasaan. Padat dengan mesej yang tersirat untuk dijadikan renungan bersama'.


Membaca 'Memoir Seorang Guru' novel terbaru Azizi Hj Abdullah, terbitan Alaf21, anda akan merasa kebencian disebalik kedegilan murid. Anda akan merasa keras hati seorang guru disebalik lemah lembut muridnya.

Anda akan merasa kata-kata keras, di sebalik kemanjaan murid. Anda akan menemui kekasaran di sebalik lemah lembut murid. Tetapi diakhirnya anda akan temui dialah yang memiliki kasih sayang melalui doa dan harapan, sehingga anda akan mengalir air mata dan berkata; begitukah guru kami.

Disyorkan, semua bekas murid penulis novel ini memiliki dan membacanya kerana di situ terhimpun kasih sayangnya dan kejayaan murid-muridnya dalam bidang kerani, jururawat, doktor, peniaga, penternak, petani, peguam, majestrit dan korporat.Itulah doa dan jasa seorang guru. Anda akan membaca pada akhir novel ini bersama lelehan air mata kerana bangga.

-Bekas Murid.Ikuti ceritanya......"saya ABDUL HALIM OTHMAN,murid yang tidak pernah dibenci dan dijerkah,mahupun dijentik oleh guru ini.Kerana itu saya menjadi cemburu .Saya cemburu kerana kawan-kawan saya dijerkah dan dibenci kerana berkelakuan buruk.......................aku mencari cari murid ini tinggal dimana,anak siapa.Malangna,usia tua ini tidak mampu mengingatinya.
"Ustaz saya sekarang menjadi Usahawan ternakan lembu,lembu daging,lembu susu,kambing dan sayur-sayuran,"katanya dengan bangga."Saya tak belajar tinggi.....................

KELUARAN ALAF 21
Harga RM13.00

atau layari http://aziziabdullah.blogspot.com/ untuk keterangan lanjut

Read more...

About This Blog

Blog Ladang Ulu Yam dibina sejak 2007
Sila hubungi uluyamfarm@gmail.com
019 2195589 or 012-3770445

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP